Merken /

4BB2

Het merk 4BB2 is een Frans bedrijf dat vond er - in de zoektocht naar UV kleding voor de eigen kids - niet echt mooie en lekker zittende UV kleding beschikbaar was. De toen beschikbare UV kleding - in blauw voor jongens en roze voor meisjes - werd te standaard gevonden, ze wilden graag echte strandmode voor hun kinderen. Met dit in het achterhoofd maakt 4BB2 al jaren unieke zwempakjes, shirts en broeken voor kids in weergaloze kleuren.


Weergave:


Bezig met laden...
Laad meer

Weergaloze kleuren

De UV beschermende kleding van 4BB2 is verkrijgbaar in weergaloze kleuren en in designs die gaan van lief tot zeer extravagant. Je kunt terecht voor een zwempakje in een rustige kleur maar je kunt ook voor avontuurlijke prints bij dit gave merk terecht.

Technologie

 1. UPF 50 + bescherming tegen de zon - gecertificeerd ARPANSA (Australian Radiation Protection and Nuclear Safety Agency). Biedt een maximale bescherming (98%) tegen UV A en UV-B stralen wanneer het shirt droog of nat is of wanneer het licht gekleurd of donker is. 
 2. Micro Polyester is een belangrijk element in onze stof. Het biedt een natuurlijke en langdurige bescherming tegen UV-stralen. Deeltjes van titaniumdioxide (TiO2) worden rechtstreeks geïnjecteerd in de stof voor een volledige en permanente bescherming (dezelfde deeltjes worden gebruikt in zonnebrandmiddelen). Daarnaast zal het altijd het hoogste niveau van bescherming tegen UV-straling blijven geven door de fysieke aard van deze toevoegingen (vergeleken met een aantal kledingstukken die werden behandeld met een afwerking van UV-absorber (chemische behandeling) of optische witmakers om de UPF te verhogen en die alleen na een paar keer wassen zijn werking al verliest).
 3. Gecertificeerd Öko Tex Standard 100, wat garandeert dat er geen chemische stoffen wordt toegevoegd aan de vezel. Verantwoordelijkheid voor het welzijn van onze kinderen.

Comfort

 

 1. De zwemkleding past perfect bij de vorm van je kind, waardoor je kindje meer bewegingsvrijheid heeft, dit komt door:
  a) hoog percentage lycra (20%) waardoor het bi-elastisch is;
  b) groot aantal verschillende onderdelen (12) waaruit de kledingstukken bestaan waardoor vervelende wrijving vermeden wordt;
  c) platte naden in de kledingstukken wat veel irritatie zal voorkomen.
 2. Ken je de irritatie op het strand met al die zandkorrels? De zwemkleding van 4BB2 zit zo strak dat er geen zand in kan doordringen, dit zorgt voor een nog betere bescherming van de huid.
 3. De stof is superzacht en prettig om aan te raken.
 4. 4BB2 gebruikt de beste ritsen zodat zelfs het meest actieve kindje hier in het water geen last van heeft.
 5. Het labeltje is op de stof zelf gedrukt zodat het de huid niet zal irriteren. Eventueel kan dit labeltje toch nog zeer gemakkelijk verwijderd worden.

0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

  
  
 

Contact

waterschoentje.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@waterschoentje.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop