Afdrogen met zachtheid

Natuurlijk gebruik je een zachte handdoek, badcape of badponcho voor het afdrogen van je kindje. Een zachte handdoek respecteert het tere baby- of kinderhuidje optimaal, waardoor afdrogen ook een plezierige bezigheid wordt. Daarom zijn alle handdoeken, capes en poncho’s gemaakt van het allerzachtste katoen, waarmee je het huidje van je kind kunt droogdeppen. Daarom zijn er voor baby’s ook speciale hydrofiel luiers die je als een handdoek kunt gebruiken. Deze zijn extra zacht en respecteren de babyhuid optimaal.Weergave:


Bezig met laden...
Laad meer

Spetteren in het water

Kinderen houden van water. Wiegen in een warm badje brengt baby’s tot rust, terwijl dreumesen en peuters graag met hun handje het water laten opspatten. En kleuters vinden de douche dan weer reuze interessant. Ook zwemmen (van baby tot kind) is een heerlijke bezigheid voor jullie samen. Maar na al die waterpret is het wel verstandig om je kindje snel in te pakken in een lekkere handdoek of een badcape. Want eenmaal uit het water zakt de lichaamstemperatuur van een baby of kindje snel. Gebruik daarom direct na het zwemmen een heerlijk warme handdoek of badcape om je kindje direct warm te houden.

Vrolijke badcapes en badponcho’s


Kinderen vinden het maar al te leuk om na het badderen, douchen of zwemmen zich te hullen in een eigenwijze, vrolijke badcape of -poncho. Deze handdoeken met capuchon omhullen het kinderlijfje optimaal, waardoor ze lekker warm blijven en zich tegelijkertijd kunnen afdrogen. De capuchon van de cape of poncho houdt het hoofdje warm en het droogt tegelijkertijd de haren. De vrolijke afbeeldingen maken van afdrogen helemaal een feestje. Afdrogen was nog nooit zo leuk, dankzij de handdoeken, badcapes en badponcho's van Waterschoentje.nl, neem daarom snel een kijkje in de webshop en bestel een vrolijke handdoek of badcape voor je kleintje om hem of haar heerlijk te kunnen afdrogen na het badderen of zwemmen!

0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

  
  
 

Contact

waterschoentje.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@waterschoentje.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop