Regenkleding /

Regenlaarzen

Nederland is een waterland waar regenlaarzen geen overbodige luxe zijn. En het is duidelijk dat er sprake is van klimaatverandering: gigantische regenval in ons land de afgelopen tijd. Maar...regen kan ook heel leuk zijn. Lekker spetteren met je voeten door de plassen! Het is wel fijn als je voeten dan toch droog blijven natuurlijk. Hoe dan ook, we ontkomen er in Nederland niet aan dat we vaak geconfronteerd worden met regen en nattigheid. Een goed paar laarzen voor de kinderen is dan ook geen overbodige luxe! Weergave:


Bezig met laden...
Laad meer

Regenlaarzen voor kinderen


Als regenlaarzen dan zo'n noodzaak zijn is het wel zo leuk dat we het niet alleen hoeven te stellen met de traditionele saaie donkergroene rubberen laarzen. Zeker als het om de kinderen gaat! Gelukkig hoeft dat ook niet; in onze winkel vindt u een grote keuze aan leuke regenlaarsjes in alle mogelijke kleuren en patronen.

Regenlaarzen: de nieuwe mode!


De huidige generatie regenlaarzen voor kinderen zijn werkelijk een lust voor het oog en geven ook veel meer draagcomfort dan de laarzen van vroeger. Je kind zal de regenlaarzen zo leuk vinden, dat hij of zij ze misschien wel het liefst altijd wil dragen! Ook als de zon schijnt. En zo'n gekke gedachte is dat niet eens, want de regenlaarsjes voor kids zijn zo leuk dat ze de nieuwe mode kunnen worden!

Betaalbaar en gemakkelijk te bestellen


Als je dan eenmaal besloten hebt regenlaarzen voor je kroost aan te schaffen, dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je iets koopt dat - naast dat het er leuk uitziet - degelijk is en betaalbaar. De regenlaarzen die je bij ons bestelt voldoen aan al die criteria. En we hebben heel veel keus. Bovendien worden ze lekker gemakkelijk thuis gestuurd. Voor ons volledige aanbod van regenlaarzen, de bestel- en betaalvoorwaarden kijk snel op: www.waterschoentje.nl

 

0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

  
  
 

Contact

waterschoentje.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@waterschoentje.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop