Mama / papa /

Strandtassen

Naar het strand


Het is warm en zonnig, een echte stranddag. Kinderen vrij van school, dus alle tijd om een dagje naar het strand te gaan. Met kleine kinderen een hele dag op een warm strand verblijven, vereist wel een beetje voorbereiding. Heb je al een keus kunnen maken uit het aanbod strandtassen van dit seizoen? Kies voor een ruime strandtas met rits en je kunt alles naar behoefte meenemen wat nodig is bij het water. Een strandtas moet groot genoeg zijn om een aantal dingen zoals strandlakens en handdoeken mee te nemen. Uiteraard een goede zonnebrandcréme met hoge factor en niet te vergeten boterhammen en lekker koel drinken. 


Weergave:


Bezig met laden...

Handige strandtassen


Het is handig wanneer een strandtas voorzien is van een aantal verschillende vakken. Je gaat altijd spullen meenemen die niet zanderig mogen worden zoals je telefoon of portemonnee. Slippers, schepjes en emmertjes kunnen in het grootste gedeelte van de tas opgeborgen worden. Probeer zo efficiënt mogelijk te zijn met het inpakken van de handdoeken. Rol deze strak op, zo nemen ze weinig ruimte in. Vergeet niet om eventueel droge kleding/ondergoed voor de kinderen mee te nemen. Zij hebben geen tijd om na een zwempartij op te drogen en zijn dus vrijwel de hele dag nat. Wanneer weer huiswaarts wordt gekeerd is het prettig om droge kleding aan te trekken! Het is prettig om een strandtas met rits aan te schaffen. Vooral tijdens het vervoer van de tas zit alles prima opgeborgen.

Verschillende materialen


Strandtassen kunnen uiteraard ook meegenomen worden naar het zwembad. De rieten strandmanden zijn op dit moment erg populair en doen een beetje denken aan de vijftiger jaren. Deze flinke tas is natuurlijk ook prima voor naar het strand. Ziet er vrolijk uit en kan gevuld worden met de nodige zwemspullen en handdoeken. Interesse in de nieuwste tassen voor naar het strand? Laat je dan inspireren en bezoek de website!

0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

  
  
 

Contact

waterschoentje.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@waterschoentje.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop