Beveiligde verbinding

Wanneer je betaalt is de verbinding tussen jouw computer en Babyslofje-online.nl beveiligd. Via SSL worden alle betaalgegevens versleuteld verzonden. Je herkent deze veilige SSL-verbinding aan het slotje in de browser. 

Onze samenwerking met CCV Pay verzekert je ervan dat de financiële afhandeling van je bestelling via beveiligde verbindingen tot stand komt en dat je privacy gewaarborgd is.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt bij ons op twee manieren betalen, vooruit of achteraf. Net wat jij gemakkelijker vindt.

Welke betaalmethodes zijn er?

Wij regelen onze betalingen via CCV Pay (vooruit betalen) en Billink (achteraf betalen). Bij het betalen achteraf wordt je na je bestelling nog getoetst, mocht je bestelling door Billink toch niet geaccepteerd worden krijg je van ons bericht en kun je eventueel op een andere manier betalen.

Via CCV Pay kun je op de volgende manieren betalen:

  • iDeal (veruit de meest gebruikte betaalmethode en kost je niets extra's);

  • Mastercard, Visa of Maestro (met kosten);

  • Gewoon met een ouderwetse bankoverschrijving, niets mis mee, duurt alleen wel ietsje langer voor dit verwerkt is, kost je ook niets extra;

  • met PayPal (met kosten);

  • met Bancontact (met kosten).

Voor betalingen die wij ontvangen via Mastercard, Visa, Maestro, Bancontact of Paypal zijn wij helaas genoodzaakt om een gedeelte van de kosten aan je door te berekenen.

Hou er rekening mee dat wij, in het geval van retouren, het aankoopbedrag ook weer via onze betaalprovider terugboeken. Dus heb je met creditcard betaald, dan wordt er ook op je creditcard gecrediteerd, voor iDeal geldt hetzelfde uiteraard.

Wanneer je achteraf wilt betalen hebben wij altijd een geboortedatum van je nodig. Achteraf betalen is helaas niet mogelijk voor adressen buiten Nederland.

Wanneer je gebruik maakt van Billink als betaaloptie (achteraf betalen) verklaar je akkoord te gaan met de betalingsvoorwaarden van Billink B.V. Deze voorwaarden kun je hier vinden.

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

  
  
 

Contact

waterschoentje.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@waterschoentje.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop