Zwemmen met je kleintje


Een van de leukste activiteiten om met je kindje te ondernemen is om samen te zwemmen. In veel plaatsen in Nederland bieden zwembaden het baby- en peuterzwemmen aan. Een leuke eerste kennismaking met het water. Samen leer je hoe leuk het kan zijn om op het water te slaan met armpjes en beentjes, en zelfs kopje onder gaan hoort erbij. De eerste aanschaf van zwemkleding is dan belangrijk. Zo zijn er zwemluiers beschikbaar die ongelukjes in het water zonder probleem opvangen. Daarnaast zijn er ook voor de allerkleinsten zwembroeken, badpakken en bikini's te vinden, in de leukste kleuren en patronen die je maar kunt bedenken. 

 


Weergave:


Bezig met laden...
Laad meer

ZwemlesEen andere bekende vorm is natuurlijk de zwemles. Kinderen leren nu om zichzelf in het water te redden door middel van watertrappelen, schoolslag, borstcrawl, enzovoorts. Op deze leeftijd willen de kids ook in een hippe outfit lopen en wil jij als ouder dat de zwemkleding van je kind van goede kwaliteit is. Er badpakken met rokjes en zwembroeken met wijde pijpen of zwemshorts die nauwer aansluiten. De klassieke zwembroek is ook een optie, voor ieder wat wils. 
 

BeschermingIn welke kleding zwemmen kinderen nu het best? Op zich maakt het niet zoveel uit wat je kinderen aanhebben. Het meest belangrijke is dat de zwemkleding comfortabel zit. Maar wanneer je op vakantie gaat is het vaak verstandig om ook aan de bescherming tegen de zon te bedenken. Denk hierbij aan zwemshirts die de armen en het bovenlijfje van je kleintje beschermen zodat hij of zij niet verbrandt. Wist je trouwens dat het in bepaalde landen verplicht was om een badmuts te gebruiken?
 

Waterschoentje.nlWat je ook nodig hebt, Waterschoentje.nl biedt je alles wat je nodig hebt wanneer je kinderen in het water gaan. Want met de kleurrijke collectie die wij bieden, zwemmen kinderen het allerleukst!

0
Onbeperkt

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Betaalmethoden

  
  
 

Contact

waterschoentje.nl
Molenveld 17
1761 BS  Anna Paulowna
0223-758489
klantenservice@waterschoentje.nl
KvK: 37110398
BTW nummer: NL1921.36.410.B01
Bankrekening: NL32RABO0376442123

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop software webshop